Reacties op: Inschrijven op webschrijven berichten? https://webschrijven.net/blog webteksten en seo-teksten Thu, 29 Apr 2024 01:32:09 +0000 http://wordpress.org/?v=2.9.1 hourly 1 Door: Jolanda Pikkaart https://webschrijven.net/blog/post_notification_header/comment-page-1/#comment-1187 Jolanda Pikkaart Thu, 29 Oct 2024 16:35:08 +0000 https://webschrijven.net/blog/post_notification_header/#comment-1187 Runy, Bij de cursus over seoteksten toch? Schrijven voor het beeldscherm is nog steeds mijn favoriet, maar dat gaat niet over seoteksten. Runy,

Bij de cursus over seoteksten toch? Schrijven voor het beeldscherm is nog steeds mijn favoriet, maar dat gaat niet over seoteksten.

]]>
Door: Runy https://webschrijven.net/blog/post_notification_header/comment-page-1/#comment-1186 Runy Thu, 29 Oct 2024 13:58:59 +0000 https://webschrijven.net/blog/post_notification_header/#comment-1186 Jolanda, mooi je site. Ik heb je ontmoet op een speciale cursus webschrijven een hele tijd geleden. Imiddels ben je mijn webschrijven guru geworden. Heb je tips over boeken over webschrijven? Runy Jolanda,

mooi je site. Ik heb je ontmoet op een speciale cursus webschrijven een hele tijd geleden. Imiddels ben je mijn webschrijven guru geworden. Heb je tips over boeken over webschrijven?

Runy

]]>
Door: Jolanda Pikkaart https://webschrijven.net/blog/post_notification_header/comment-page-1/#comment-120 Jolanda Pikkaart Thu, 07 May 2024 18:18:17 +0000 https://webschrijven.net/blog/post_notification_header/#comment-120 mijn reactie staat op www.webschrijven.net/blog mijn reactie staat op https://webschrijven.net/blog

]]>
Door: Jolanda Pikkaart https://webschrijven.net/blog/post_notification_header/comment-page-1/#comment-119 Jolanda Pikkaart Thu, 07 May 2024 12:58:37 +0000 https://webschrijven.net/blog/post_notification_header/#comment-119 José, er zijn veel webbouwers, en veel webredacteuren. Kies voor je passie en specialiseer. Zorg dat je opvalt en ga netwerken. En als je kiest voor webdesign zorg dan dat je kennis hebt van seo. Als een site technisch klaar is voor zoekmachine-optimalisatie dan helpt dit de copywriters. succes! José, er zijn veel webbouwers, en veel webredacteuren. Kies voor je passie en specialiseer. Zorg dat je opvalt en ga netwerken. En als je kiest voor webdesign zorg dan dat je kennis hebt van seo. Als een site technisch klaar is voor zoekmachine-optimalisatie dan helpt dit de copywriters. succes!

]]>
Door: José Boonekamp https://webschrijven.net/blog/post_notification_header/comment-page-1/#comment-111 José Boonekamp Fri, 24 Apr 2024 22:09:56 +0000 https://webschrijven.net/blog/post_notification_header/#comment-111 Per 1 mei zit ik zonder werk en ik kan eventueel voor mijzelf beginnen met websites bouwen, m.b.v. het: "ikStartSmart project". Ik heb pas de leergang webdesign gevolgd bij Eduvision. Het laatste deel - zoekmachines - was afgelopen vrijdag. Daar vertelde iemand mij tijdens het voorstellen van elkaar, dat ik beter voor web-redacteur verder kan gaan. De richting webdesign zou verzadigd zijn. Wel balen van al het geld dat ik erin gestoken heb. Ik heb 6 mei een intakegesprek bij de KvK en daar wordt bekeken aan de hand van de opzet van mijn ondernemingsplan of het opstarten mogelijkheden biedt. De optie web-redacteur wil ik graag meenemen. Heeft u tips voor mij? Waar kan ik het beste een opleiding hiervoor volgen, wat zijn de kosten en is er ook nog geschikte lectuur betreffende dit onderwerp? Groeten, José Boonekamp Per 1 mei zit ik zonder werk en ik kan eventueel voor mijzelf beginnen met websites bouwen, m.b.v. het: “ikStartSmart project”.

Ik heb pas de leergang webdesign gevolgd bij Eduvision. Het laatste deel – zoekmachines – was afgelopen vrijdag. Daar vertelde iemand mij tijdens het voorstellen van elkaar, dat ik beter voor web-redacteur verder kan gaan. De richting webdesign zou verzadigd zijn. Wel balen van al het geld dat ik erin gestoken heb. Ik heb 6 mei een intakegesprek bij de KvK en daar wordt bekeken aan de hand van de opzet van mijn ondernemingsplan of het opstarten mogelijkheden biedt.
De optie web-redacteur wil ik graag meenemen.

Heeft u tips voor mij?
Waar kan ik het beste een opleiding hiervoor volgen, wat zijn de kosten en is er ook nog geschikte lectuur betreffende dit onderwerp?

Groeten,
José Boonekamp

]]>