Reacties op: Netwerken via internet: Een hype of de toekomst? https://webschrijven.net/blog/netwerken-via-internet-een-hype-of-de-toekomst/ webteksten en seo-teksten Sun, 13 Dec 2022 02:57:41 +0100 http://wordpress.org/?v=2.8.4 hourly 1 Door: Matthijs https://webschrijven.net/blog/netwerken-via-internet-een-hype-of-de-toekomst/comment-page-1/#comment-1159 Matthijs Thu, 22 Oct 2022 11:01:27 +0000 https://webschrijven.net/blog/?p=290#comment-1159 Onlangs was ik bij de Ondernemers Update van Bizz en Zibb te Neijenrode. Daar sprak onder andere het Meisje van de Slijterij (Petra de Boevere). Zij is vroeg begonnen met het gebruik van sociale netwerken en vertelde dat zij de netwerken gebruikt om - naast een netwerk op te bouwen - te laten zien dat zij kennis in huis heeft en de discussie aan durft te gaan. Er schijnen nu mensen 200 kilometer te rijden voor een fles jenever... Onlangs was ik bij de Ondernemers Update van Bizz en Zibb te Neijenrode. Daar sprak onder andere het Meisje van de Slijterij (Petra de Boevere). Zij is vroeg begonnen met het gebruik van sociale netwerken en vertelde dat zij de netwerken gebruikt om – naast een netwerk op te bouwen – te laten zien dat zij kennis in huis heeft en de discussie aan durft te gaan. Er schijnen nu mensen 200 kilometer te rijden voor een fles jenever…

]]>
Door: Jolanda Pikkaart https://webschrijven.net/blog/netwerken-via-internet-een-hype-of-de-toekomst/comment-page-1/#comment-1040 Jolanda Pikkaart Thu, 24 Sep 2022 19:10:26 +0000 https://webschrijven.net/blog/?p=290#comment-1040 Ik zou zeggen begin met LinkedIn. Ik zou zeggen begin met LinkedIn.

]]>
Door: Erno Hannink https://webschrijven.net/blog/netwerken-via-internet-een-hype-of-de-toekomst/comment-page-1/#comment-1039 Erno Hannink Thu, 24 Sep 2022 18:20:01 +0000 https://webschrijven.net/blog/?p=290#comment-1039 Dank je wel voor de link Jolanda. Als je nog niet begonnen bent met sociale netwerken, wat is dan het slimste om mee te starten als ondernemer? Dank je wel voor de link Jolanda. Als je nog niet begonnen bent met sociale netwerken, wat is dan het slimste om mee te starten als ondernemer?

]]>
Door: Mijn Oplossing! Ellen Kooistra https://webschrijven.net/blog/netwerken-via-internet-een-hype-of-de-toekomst/comment-page-1/#comment-1037 Mijn Oplossing! Ellen Kooistra Thu, 24 Sep 2022 15:10:46 +0000 https://webschrijven.net/blog/?p=290#comment-1037 Voor mij absoluut Toekomst! Als ik zie wat er via LinkedIn en Twitter gebeurt, zeker na de Zaak & Vrouw bijeenkomst is dat heel bijzonder. Natuurlijk blijft een echte ontmoeting het best, maar via LinkedIn en Twitter kun je makkelijk online contact krijgen waardoor een live ontmoeting veel makkelijker wordt. Ik heb op deze manier al een behoorlijk aantal leuke, interessante mensen aan mijn contacten toe kunnen voegen. Zelfs opdrachten, offerte aanvragen en leuke evenementen komen op deze manier binnen. Zeker Toekomst dus. Voor mij absoluut Toekomst! Als ik zie wat er via LinkedIn en Twitter gebeurt, zeker na de Zaak & Vrouw bijeenkomst is dat heel bijzonder. Natuurlijk blijft een echte ontmoeting het best, maar via LinkedIn en Twitter kun je makkelijk online contact krijgen waardoor een live ontmoeting veel makkelijker wordt. Ik heb op deze manier al een behoorlijk aantal leuke, interessante mensen aan mijn contacten toe kunnen voegen. Zelfs opdrachten, offerte aanvragen en leuke evenementen komen op deze manier binnen.

Zeker Toekomst dus.

]]>
Door: Tweets that mention Netwerken via internet: Een hype of de toekomst? | webschrijven-blog -- Topsy.com https://webschrijven.net/blog/netwerken-via-internet-een-hype-of-de-toekomst/comment-page-1/#comment-1036 Tweets that mention Netwerken via internet: Een hype of de toekomst? | webschrijven-blog -- Topsy.com Thu, 24 Sep 2022 14:56:30 +0000 https://webschrijven.net/blog/?p=290#comment-1036 [...] This post was mentioned on Twitter by Jolanda Pikkaart, Jolanda Pikkaart and Annet van Betuw. Annet van Betuw said: Nieuwe blog Jolanda Pikkaart! Lezen! Netwerken via internet: Een hype of de toekomst? http://bit.ly/SPYLy [...] [...] This post was mentioned on Twitter by Jolanda Pikkaart, Jolanda Pikkaart and Annet van Betuw. Annet van Betuw said: Nieuwe blog Jolanda Pikkaart! Lezen! Netwerken via internet: Een hype of de toekomst? http://bit.ly/SPYLy [...]

]]>