Reacties op: Contact https://webschrijven.net/blog webteksten en seo-teksten Tue, 09 Feb 2022 10:43:19 +0000 http://wordpress.org/?v=2.9.1 hourly 1 Door: Jolanda Pikkaart https://webschrijven.net/blog/contact/comment-page-1/#comment-1759 Jolanda Pikkaart Wed, 27 Jan 2022 06:31:48 +0000 https://webschrijven.net/blog/?page_id=19#comment-1759 Ronieta, reageer even met URL op https://webschrijven.net/blog/hoe-schrijf-je-tekst-voor-een-homepage/ Dan reageer ik via mijn blog Ronieta, reageer even met URL op https://webschrijven.net/blog/hoe-schrijf-je-tekst-voor-een-homepage/ Dan reageer ik via mijn blog

]]>
Door: ronieta https://webschrijven.net/blog/contact/comment-page-1/#comment-1698 ronieta Tue, 19 Jan 2022 14:41:49 +0000 https://webschrijven.net/blog/?page_id=19#comment-1698 Beste Jolanda, Hieronder mijn tekst voor mijn homepage. Wilt u deze van feedback voorzien? Mijn dank is groot. Mvg, Ronieta HOME PAGE U bent als organisatie op zoek naar een gedreven interim financial, een flexibele oplossing van hoogwaardig niveau. Iemand die betrokken is, kennis heeft van zaken, meedenkt maar vooral ook hands-on is. Kortom een professional die beschikt over kwaliteit en karakter. Wij zijn een professionele bemiddelaar voor vast en tijdelijk personeel en focussen ons op het verbinden van hoogwaardige finance professionals met onze opdrachtgevers. Vanuit onze achtergrond binnen finance zijn we goed op de hoogte van uw behoeften als opdrachtgever. Hiermee bieden wij u een effectieve, resultaatgerichte maar vooral ook persoonlijke dienstverlening , met de focus op kwaliteit. Wij leveren u de professional die nu juist het verschil weet te maken. Wij zijn u hiermee graag van dienst! Beste Jolanda,
Hieronder mijn tekst voor mijn homepage. Wilt u deze van feedback voorzien? Mijn dank is groot.
Mvg,
Ronieta

HOME PAGE

U bent als organisatie op zoek naar een gedreven interim financial, een flexibele oplossing van hoogwaardig niveau. Iemand die betrokken is, kennis heeft van zaken, meedenkt maar vooral ook hands-on is. Kortom een professional die beschikt over kwaliteit en karakter.

Wij zijn een professionele bemiddelaar voor vast en tijdelijk personeel en focussen ons op het verbinden van hoogwaardige finance professionals met onze opdrachtgevers.

Vanuit onze achtergrond binnen finance zijn we goed op de hoogte van uw behoeften als opdrachtgever. Hiermee bieden wij u een effectieve, resultaatgerichte maar vooral ook persoonlijke dienstverlening , met de focus op kwaliteit.

Wij leveren u de professional die nu juist het verschil weet te maken.
Wij zijn u hiermee graag van dienst!

]]>